Аваков: 900 бійців Нацгвардії та американські десантники проведуть спільні навчання

Неділя, 29 березня 2015, 21:30

20 квітня у Львівській області на Яворівському полігоні розпочнуться спільні навчання-тренінги 173 повітряно-десантної бригади армії США з 290 американських десантників та бойових підрозділів Нацгвардії. 

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"Домовленість про спільні навчання військових досягнута була під час переговорів президента України Порошенко і віце-президента США Джо Байдена. У Кабміні і Нацгвардії ми закінчили підготовчі роботи", - повідомив Аваков.

За його словами, тренінги будуть проходити за участю 900 бійців Нацгвардії.

"Три потоки з 300 нацгвардійців. Три потоки по 8 тижнів. Потім спільні навчання", - додав він.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії "Азов", "Батальйон ім. Кульчицького", "Ягуар", "Омега" та інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці.

"Після завершення навчань у розпорядження підрозділів Нацгвардії, які пройшли навчання, американські партнери нададуть спеціальну амуніцію і засоби зв'язку", - підсумував Аваков. 

Крім того глава МВС уточнив, що "введення іноземного військового контингенту (США) санкціонований відповідним рішенням Верховної Ради - як і потрібно за законами України".

290 американских десантников высадятся 20 апреля во Львовской области на Яворивском полигоне. Именно тут, согласно догов...

Posted by Арсен Аваков on 29 Март 2015 г.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування