У Росії чекають піку кризи, вже знайшли "винного" і ведуть зачистку - Бєлов

Понеділок, 30 березня 2015, 13:58

Лідер націоналістичної організації "Русские" Олександр Бєлов (Поткін) стверджує, що в Росії створено список людей, близьких до прем'єра Дмитра Медведєва, яких можуть звинуватити в роботі на західний світ.

Про це він заявив в інтерв’ю виданню "Кашин", переданому із СіЗО незадовго до його переведення на психіатричне обстеження.

На думку Бєлова, "будь-яка відома людина в РФ, навіть лояльна до системи, може стати жертвою".

"Мені відомо, що співробітникам Управління захисту конституційного ладу ФСБ РФ, інших підрозділів, цілком серйозно роздали списки 100 близьких до Д.А. Медведєву політиків і бізнесменів і повідомили, що це агенти впливу Заходу й вороги народу. За ними треба дивитися і збирати докази їхньої антидержавної діяльності", - заявив націоналіст.

"Я вважаю дуже ймовірним, що цього агнця принесуть на заклання, коли буде необхідно обґрунтувати причини краху економіки й фінансової системи РФ", - додав Бєлов.

Він також заявив, що пік кризи в Росії очікують до літа 2015 року.

"За словами деяких офіцерів Управління захисту конституційного ладу ФСБ Російської Федерації, соціально-економічна криза прогнозувалася. За їхніми розрахунками – пік кризи припаде на літо 2015 р.", - заявив Бєлов.

"Ситуація може ускладнитися масовими виступами незадоволених громадян. Про це поінформовано керівництво країни", - додав він.

За його словами, для м'якшого подолання наслідків кризи було поставлено "просте завдання: до літа 2015 року країна має бути зачищена від лідерів і об'єднань, які можуть скористатися ситуацією й очолити протест".

"Головний удар вирішено завдати по організованих націоналістах, бо режим бачить у них найбільшу загрозу у випадку початку масових протестних виступів, адже саме націоналісти в складній ситуації можуть узяти керівництво вулицею у свої руки", - стверджує Бєлов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування