Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За стрілянину в центрі Києва арештовано трьох зловмисників

Вівторок, 31 березня 2015, 11:12

Суд заарештував трьох зловмисників, які влаштували стрілянину в центрі Києва на вул. Городецького та Бессарабці.

Суд ухвалив таке рішення за клопотанням прокуратури Печерського району Києва.

Він обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом підозрюваним, які на минулому тижні влаштували стрілянину в центрі столиці та намагались вбити киянина.

"Попередньо домовившись, зловмисники чекали в автомобілі, коли з будинку по вул. Городецького вийде чоловік. Як тільки він наблизився до засідки, злочинці почали стріляти з вогнепальної зброї", - сказано в повідомленні прокуратури.

"На місце події відразу прибули правоохоронці. Стрільці намагались втекти з місця злочину на автівках із фальшивими номерами. Проте їх одразу затримали. Під час обшуку правоохоронці вилучили арсенал зброї – автомат та кілька пістолетів. У ході проведення цієї спецоперації працівникові міліції завдано травм – один з підозрюваних, тікаючи, збив його автомобілем", - сказано в повідомленні.

Трьом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 , ч. 2 п. 12 ст.115, ст. 348 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство, вчинений групою осіб та посягання на життя працівника правоохоронного органу), за які санкція обох статей передбачає позбавлення волі на тривалий термін і навіть довічне ув’язнення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування