Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія розпланувала постачання вантажів бойовикам до середини травня

Понеділок, 13 квітня 2015, 19:36

До 16 квітня на південний схід України прибуде 24-й гумконвой з 150 вантажівок, який привезе 1400 тонн "гуманітарної допомоги".

Про це на засіданні комітету з громадської підтримки жителів південного сходу України в Раді Федерації повідомив заступник глави МНС Володимир Артамонов, пише Інтерфакс.

За його словами, 25-й конвой запланований на 23 квітня, а 26-й - на 14 травня.

"Склад гумдопомоги - це продукти першої необхідності, медикаменти, підручники та будматеріали", - заявив Артамонов.

Також він повідомив, що позаплановими конвоями 20 лютого були доставлені "200 тонн гумдопомоги в район Дебальцевого для розміщення громадян у пунктах тимчасового перебування та організації соціальних їдалень".

"7 березня ще 200 тонн позаплановим порядком було доставлено для ліквідації наслідків найтяжчої техногенної катастрофи, що сталася на шахті Засядька", - заявив Артамонов.

За його словами, також МНС направляло "кілька тематичних конвоїв", пов'язаних з підготовкою до посівної, доставляючи на південний схід насіннєвий фонд, хімічні засоби захисту рослин, добрива і ПММ.

Повідомляється, що раніше глава МНС Володимир Пучков поставив завдання "організувати чітку взаємодію з колегами з України, а також Міжнародним комітетом Червоного Хреста".

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування