Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Троїцькому бойовики намагалися збити власний безпілотник - Москаль

Середа, 15 квітня 2015, 10:57

На Луганщині відбулися бойові зіткнення сил АТО із бойовиками.

Про це на своєму сайті повідомляє у середу голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Зазначається, що за минулу добу бойові дії велися в кількох точках на лінії розмежування вогню в Луганській області.

У Кримському спочатку після 15-ї години, а затим близько 8-ї вечора відбулися бойові зіткнення підрозділів українських силовиків із бойовиками. В ході зіткнень використовувалися стрілецька зброя (автомати, крупнокаліберні кулемети) та гранатомети.

У Троїцькому (Попаснянський район поблизу Дебальцева) опорні пункти наших військових удень двічі були обстріляні з протитанкового гранатомета, а вночі – тричі з мінометів.

Близько 10-ї вечора над позиціями наших силовиків з’явився ворожий безпілотник, по якому бойовики, не розібравшись, відкрили вогонь із кулеметів і 30-міліметрової гармати, зазначає Москаль.

Снаряди залітали й вибухнули в тому числі й на території Троїцького, однак серйозних пошкоджень не завдали. Інформації про постраждалих серед мирного населення та військових немає.

У другій половині дня в Попасній було чути залпи артилерії, що лунали з боку окупованого Первомайська. На контрольовану Україною територію снаряди не залітали (очевидно, бойовики проводили навчання). А на автотрасі Бахмутка в районі Новотошківки періодично вибухали міни.

Також у вівторок увечері внаслідок пошкодження електромережі без світла залишилося кілька сіл на лінії розмежування вогню – Кримське, Нижнє, Світличне, Тошківка та Новотошківка. За півтори години ремонтники зуміли усунути неполадки, зараз усі населені пункти електроенергією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування