Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські бойовики розчарувалися в "ЛНР": Місцеві називають нас окупантами

Середа, 15 квітня 2015, 11:23

Російські бойовики розчарувалися у формуванні "ЛНР" через місцеве населення й керівництва.

Про це розповів глава свердловського фонду ветеранів спецназу Володимир Єфімов, який відправив місяць тому 50 добровольців в Україну, повідомляє російське видання Екатеринбург онлайн.

"Це "країна", де немає людей. Де зріле населення виїхало, залишилися тільки жінки, старі й діти, що охороняють будинки. Усе тримається на козаках. місцеві "ополченці" мутні й незрозумілі. Враження дуже тяжке", - сказав Єфімов.

"За київськими законами, ми - терористи. По мадридському суду теж терористи. За законом "Луганської республіки" особи, не включені до штату збройних сил, є також членами незаконних збройних формувань. А якщо взяти гроші в них за контрактом, як вони пропонують, то ми в Росії станемо найманцями", – сказав він.

"Вони явно тяжіють до України. Платять їм податки. А місцеве населення місцями називає нас окупантами", - обурився російський бойовик.

 

"У нас зникло бажання працювати в цій республіці, і ми перейшли в "ДНР". Там обстановка набагато краща, населення нас вітає", - сказав він. 

За його словами, вони працювали на блокпостах, патрулювали. У серйозні бої за місяць не потрапили.

"Клімат там жахливий – усі перехворіли грипом, ангіною, запаленням легенів", - поскаржився російський найманець.

Квитки додому групі Єфімова довелося брати за свій рахунок – спонсор відмовився купувати їх через те, що Єфімов оприлюднив його ім'я, а в чоловіка був бізнес за кордоном

Незважаючи на те, що відбулося, Єфімов повідомив, що планує готувати нову групу добровольців. У нього уже є 40 людей бажаючих, яких він буде відправляти в "ДНР" в місцеву гвардію.

Бойовики повернулися додому потягом Новоросійськ – Нижній Тагіл. У потязі їхали близько 180 найманців, частина з яких зійшла в Казані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: