Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк чекає пояснень "Укроборонпрому": що відбувається з поставками зброї?

Середа, 15 квітня 2015, 13:09

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк хоче з’ясувати з керівництвом "Укроборонпрому", чому постачання військової техніки затримується попри здійснені урядом оплати.

"Ми будемо боротися за мир в Україні всіма шляхами, в тому числі – і через підвищення обороноздатності українських збройних сил", - сказав він на засіданні Кабінету міністрів.

Яценюк запевнив, що "все, що необхідно для Збройних сил, уряд фінансує".

"Я окремо просив би міністра оборони запросити "Укроборонпром". Я хотів би зрозуміти, що відбувається по поставках військової техніки і озброєння. Тому що ми попередню плату видали на мільярди гривень", - сказав прем’єр.

"Дотримання графіків постачання зброї, військової техніки і ремонту! І відповідне освоєння коштів, які вже сплачені підприємствам "Укроборонпрому", - вимагає він.

"Дипломатам значно легше вести розмову, якщо Збройні сили держави перебувають у сильному і боєготовному стані", - зазначив Яценюк.

Він сказав, що "Росія, фактично, не виконує мінські домовленості", – і наголосив на необхідності "повного і всецілого" виконання всіх пунктів цих домовленостей.

"Україна залишається віддана мирному процесу врегулювання. Схоже, тільки Україна віддана (цьому) – на відміну від Росії і російських терористів", - заявив Яценюк.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування