Кількість обстрілів на Донбасі трохи зменшилася – за вечір 10

Четвер, 16 квітня 2015, 08:29

15 квітня з 18-ї години до опівночі в зоні "антитерористичної операції" кількість порушень режиму дотримання припинення вогню дещо зменшилася.

Як повідомляє прес-центр АТО, загалом бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військ.

Вони продовжують застосовувати важке озброєння калібру понад 100 мм, чим грубо порушують Мінські домовленості, зазначають у штабі.

У районі селища Широкине, що неподалік від Маріуполя, бойовики вели вогонь по позиціях опорного пункту сил АТО зі 120-міліметрових мінометів, танків та самохідної артилерійської установки.

У районі Пісків противники України застосували автоматичні гранатомети, стрілецьку зброю та міномети калібру 120 міліметрів.

Неподалік від Авдіївки близько 20:00 бандформування відкрили вогонь із автоматичних гранатометів, а після 21:00 провели обстріл зі 120-міліметрових мінометів.

На Луганщині бойовики обстріляли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї один із опорних пунктів українських військ неподалік від Станиці-Луганської.

Також о 20:15 на Луганщині військові зафіксували проліт безпілотного літального апарату противника, який рухався у напрямку населеного пункту Козачий.

15 квітня з 18 години до опівночі ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції кількість порушень режиму дотрим...

Posted by Прес-центр АТО on Wednesday, April 15, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News