Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Севастополі розігнали мітинг невдоволених місцевою владою

Четвер, 16 квітня 2015, 09:48

У Севастополі 15 квітня розігнали мітинг активістів громадського руху "Защитим Севастополь".

Як повідомляє "Крим.Реалії", вони зібралися в середу о 16:00 на площі Нахімова, щоб висловити свій протест проти "беззаконня місцевої влади".

Як повідомила одна з активісток руху, заявку на мітинг відправляли в передбаченому російським законом порядку, на руках у керівника руху Василя Федорина були документи, які свідчать про те, що влада ці папери отримала.

"Однак за день до наміченої дати в уряді відповіли, що ніяких документів не отримували й санкції на проведення мітингу не дадуть. Жодні аргументи в уряді слухати не захотіли", - повідомила активістка.

Проте, активісти зібралися на площі Нахімова.

Мітинг у Севастополі. Фото "Крим. Реалії"

Після того, як поблизу пам'ятника зібралися близько десяти людей, до них підійшли співробітники поліції та стали вимагати припинити "незаконний масовий захід", повідомляє кореспондент "Крим.Реалії".

​Активісти спробували провести свій мітинг, після чого поліцейські зажадали від них пройти в службовий автомобіль для складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Активісти відмовилися це зробити, після чого декілька співробітників поліції зі застосуванням фізичної сили відвели до автомобіля трьох організаторів мітингу, у тому числі координаторів руху "Защитим Севастополь" Василя Федорина й Олександра Карлюка.

У Севастополі розігнали мітинг незадоволених місцевою владою

Активісти не стали розходитися й почали пікетувати поліцейські автомобілі.

У процесі складання адміністративного протоколу Федорин відчув себе погано, йому викликали "швидку допомогу", після чого доправили в міську лікарню.

Інших затриманих активістів відпустили після складання протоколів.

Раніше громадський рух "Защитим Севастополь" неодноразово організовував "антиурядові акції", вимагаючи відставки севастопольського губернатора Сергія Міняйла й усього апарату виконавчої влади міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування