Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Політолог: підтверджуються підозри, що за вбивствами стоять спецслужби РФ

П'ятниця, 17 квітня 2015, 11:35

Політолог Володимир Фесенко розповів, що отримав лист, у якому невідома організація "УПА" бере на себе резонансні вбивства політиків і журналістів.

Про це він написав на своєму Facebook, додавши, що це підтверджує версію про причетність до вбивств спецслужб РФ.

Невідомі провокатори з гучною назвою "взяли на себе" убивства Чечетова, Пеклушенка, Мельника, Калашникова і Бузини.

"У листі наводиться цікавий факт: "На підтвердження того, що саме наші бійці провели ці атентати, наводимо факт, невідомий загалу: Калашников був ліквідований зброєю калібру 7.65х17 та 9х18, сам він також встиг зробити постріл зі своєї зброї", - розповів Фесенко.

Автори листа заявили, що почали "безжальну боротьбу проти антиукраїнського режиму зрадників і холуїв".

"Ця заява підтверджує мою версію про те, що в якості виконавців вбивств Бузини і Калашникова будуть заявлені радикальні українські націоналісти. Це ще більше зміцнює мої підозри, що за спиною цих людей стоять російські спецслужби (хоча безпосередні виконавці, можливо, про це навіть не підозрюють)", - написав Фесенко.

Як відомо, у четвер в Києві невідомі злочинці застрелили двох одіозних діячів: політика Олега Калашникова та журналіста Олеся Бузину.

Російські канали у четвер активно освітлювали ці убивства, часто вживаючи слово із лексикону УПА "атентат", яким називали політичне убивство колабораціоністів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування