Штаб: На Луганщині - загроза відновлення активних бойових дій у будь-який час

Субота, 18 квітня 2015, 10:48

На Луганщині загальна безпекова ситуація у зоні АТО залишається напруженою та зберігає загрозу відновлення бойовиками активної фази бойових дій у будь-який час. 

Як повідомив прес-офіцер сектору "А" Володимир Корніяка, бойовики "ЛНР" минулої доби здійснили 11 обстрілів вогневих позицій Збройних сил України: 4 – зі стрілецької зброї та 7 – з мінометів.

"Військовослужбовці ЗСУ відкрили вогонь у відповідь. Зі стрілецької зброї та мінометів взводні опорні пункти та спостережні пости ЗСУ адепти "Русского мира" обстрілювали з напрямків Сокільники, Слов'яносербськ, Донецьке, Весела Гора, Піонерське та Князя Ігора. Втрат особового складу ЗС України не допущено", - зазначили у штабі. 

17 квітня о 21.30 у смузі відповідальності сектору "А" було зафіксовано проліт ворожого БПЛА за маршрутом Сватово - Сіверодонецьк. 

"Користуючись режимом припинення вогню, бандити продовжували здійснювати заходи бойового злагодження угрупувань "ЛНР". Проводилося доукомплектування особового складу, поповнення засобів, необхідних для ведення активних бойових дій", - повідомили у штабі. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування