ІС: У бойовиків – ротація й доукомплектація під Широкиним і не тільки

Понеділок, 20 квітня 2015, 09:20

Бойовики активно переміщують сили й засоби з ділянки на ділянку на захопленій частині Донбасу й ведуть інтенсивні інженерні роботи на декількох ділянках.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 20 квітня у Facebook.

Зокрема, у смузі Донецьке - Фрунзе бойовики перегруповують сили. Відзначається перекидання партії бронетехніки (у т.ч. 3 танки) убік Новотошківки.

"Триває доукомплектування й ротація тактичних груп бойовиків, які ведуть бої за Широкине й у районі Павлополя. У район Широкиного перекинуто тактичну групу терористів чисельністю до 120 осіб", - пише Тимчук.

Крім того, впродовж доби зафіксовано переміщення 38 транспортних одиниць, що перевозили матеріально-технічні ресурси із РФ для потреб бойовиків, включаючи паливозаправники й автомобілі зі спеціальним обладнанням.

На перегоні між Алчевськом і Стахановим зафіксовано колону з 6 армійських вантажівок, 2 спецавтомобилів і 1 автобуса із затемненими стеклами в супроводі 1 УАЗ-469 і 2 БТР-80.

У районі Красного Луча у напрямку на Фащівку й Дебальцеве зафіксовано переміщення 4 критих вантажних автомобілів у супроводі 1 БМП-2.

Колона з 8 армійських вантажівок проїхала через Куйбишевський район Донецька на північ убік н.п. Ясинувата.

Через Вуглегірськ на Горлівку, за даними ІС, проїхала колона бронетехніки (1 КШМ, 8 танків, 2 БМП-1, 3 БТР-80 і 1 БТР-70).

У районі Лутугине на місцеву перевалочну базу бойової техніки прибула з РФ чергова партія БТР (12 одиниць) для комплектування нової батальйонно-тактичної групи. "Також із даної бази готуються до перекидання на північний напрямок 6 танків (3 з них - Т-72Б3)", - повідомляє Тимчук.

На ділянці між Мар’їнкою та Авдіївкою на сьогодні бойовики зосередили до 50 танків різних типів і модифікацій (із них до 12 одиниць – у небоєготовому стані на різних стадіях ремонту), заявляє він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...