Батальйон ім. Дудаєва хоче увійти до складу підрозділу МВС "Золоті ворота"

Вівторок, 21 квітня 2015, 19:28

Міжнародний миротворчий батальйон ім. Джохара Дудаєва просить міністра внутрішніх справ про легалізацію бійців цього батальйону у складі військового підрозділу МВС "Золоті ворота".

Відповідне звернення оприлюднила прес-офіцер міжнародного миротворчого батальйону ім. Джохара Дудаєва Аміна Окуєва на прес-конференції в Києві у вівторок.

"Від імені бійців нашого батальйону, багато з яких уже тривалий час перебувають на передовій, просимо вас узяти під особистий контроль питання про прийняття наших бійців до складу МВС. Просимо включити нас окремою ротою до складу батальйону "Золоті ворота", - йдеться у зверненні.

Окуєва також повідомила, що про входження батальйону ім. Джохара Дудаєва до складу підрозділу "Золоті ворота" були попередні домовленості з боку загиблого на сході України командира батальйону Іси Мунаєва.

Як відомо, Окуєва - цивільна дружина колишнього обвинуваченого в організації теракту проти президента Росії Володимира Путіна Адама Осмаєва, який після загибелі Мунаєва очолив міжнародний миротворчий батальйон ім. Джохара Дудаєва.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування