Бойовики нарощують число обстрілів, відкрили вогонь по селу

Середа, 22 квітня 2015, 08:15

З 18 години 21 квітня до опівночі бойовики 20 разів порушили режим тиші вздовж лінії розмежування на Донбасі, у тому числі 8 разів застосовували міномети калібром 120 міліметрів.

Крім того, о 23:05 бандити відкрили мінометний вогонь по селу Ленінське Дзержинського району Донецької області, повідомляє прес-центр АТО вранці 22 квітня.

Також незаконні збройні формування тричі обстрілювали із мінометів калібру 120 міліметрів позиції сил АТО неподалік від Пісків, двічі – поблизу селища Ленінське, а також в районі населених пунктів Авдіївка, Широкине і Новгородське.

Неподалік селищ Опитне і Перше травня бойовики вели вогонь по опорних пунктах українських військових із зенітної установки і самохідної артилерійської установки.

На Луганщині противники України з автоматичного гранатомета обстріляли позиції сил АТО в районі населеного пункту Щастя, а із стрілецької зброї – неподалік міста Золоте.

У зазначений період українські підрозділи 5 разів фіксували безпілотники противника – переважно у небі Донецької області, додають у штабі.

З 18 години до опівночі 21 квітня ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областя...

Posted by Прес-центр АТО on Tuesday, April 21, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування