Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський генерал поширив брехню про обстріли силами АТО Широкиного - штаб

Середа, 22 квітня 2015, 09:58

Заява представника Збройних сил РФ у Спільному центрі контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) про те, що за 18 квітня в селі Широкине було зафіксовано 410 мін, які начебто прилетіли з боку Збройних сил України, не відповідає дійсності.

Про це заявляє прес-центр штабу АТО, коментуючи слова російського генерал-полковника Олександра Ленцова, сказані в ефірі телеканалу "Россия-1" 19 квітня і підхоплені низкою ресурсів.

"Насправді заява генерал-полковника Алєксандра Лєнцова базується на упередженій інформації з недостовірних джерел у так званій "ДНР" та не відображає ані реального стану справ, ані спільної позиції СЦКК", - йдеться у повідомленні.

Керівник української сторони в СЦЦК генерал-майор Андрій Таран заявив: "Я з подивом довідався про те, що мій російський колега поквапився оприлюднити неперевірену інформацію, яка абсолютно не відповідає дійсності та вводить в оману численну аудиторію".

"Я прикро вражений цим, оскільки ця інформація не підтверджується не тільки Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні, але й спільною черговою зміною СЦКК, до складу якої входять і представники Збройних сил Росії", - заявив Таран.

"Сподіваюся, що у подальшому російська сторона оперуватиме тільки перевіреною інформацією, оприлюднення якої сприятиме врегулюванню ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей, а не посилюватиме напруженість", - додав він.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА ЗАСТЕРІГАЄ РОСІЙСЬКОГО ГЕНЕРАЛА ВІД ОПРИЛЮДНЕННЯ НЕДОСТОВІРНИХ ФАКТІВ Прес-центр штабу АТО пов...

Posted by Прес-центр АТО on Tuesday, April 21, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...