Міліція взялася за побиття волонтерки в Дніпропетровську

Середа, 22 квітня 2015, 11:18

У Дніпропетровську ввечері в понеділок троє молодиків жорстоко побили волонтерку правозахисної групи "Січ" та переселенку з Донецька Наталію Борнякову.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала керівник групи Оксана Томчук.

"Тендітну Наталю троє молодиків били підло і по-звірячому, розповідаючи про те, що їй,жидобандерівці, не варто було обирати містом свого мешкання наш Дніпро. Били сильно і цілеспрямовано, знаючи хто вона і чим займається", – написала вона.

Томчук впевнена, що напад зумовлений діяльністю "Січі". Вона також заявила, що знає, хто замовив напад, але не назвала цих людей.

Друзі, терміново!! Вчора ввечері стався напад на члена правозахисної групи "Січ" Наталю Борнякову. Я гадаю, що багато хт...

Posted by Oxana Tomchuk on Tuesday, April 21, 2015

У той же час на сторінці самої "Січі" у Facebook допустили, що причиною може бути протистояння групи з правоохоронцями.

"Справа про катування затриманих, фабрикування доказів, абсурдність дій правоохоронців, втручання та тиск на слідство - це дуже незручно. Особливо, коли в документах починають з`являтися слова "омбудсмен" та "ЄСПЛ". Не люблять нас за цю справу", – сказано у повідомленні.

Ще однією причиною в "Січі" вважають справу побиття майданівців у Дніпропетровську, якою займається група.

У свою чергу в міліції повідомили, що розпочали розслідування нападу на Борнякову.

"За дорученням Голови обласної державної адміністрації розслідування даного злочину знаходиться на особистому контролі в.о. начальника ГУМВС в області", – сказано у повідомленні.

Борнякова відома тим, що раніше врятувала двох поранених українських бійців 39-го батальйону, переховуючи їх у себе вдома в місті Старобишевому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування