Бойовики взяли в полон двох податківців, які на Великдень поїхали в Луганськ

Середа, 22 квітня 2015, 12:27

Бойовики взяли в полон двох податківців із Луганщини, котрі неофіційно поїхали на окуповані території відзначити Великдень.

Про це на своєму сайті у середу повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, троє податківців із Сєверодонецька, не отримавши перепусток координаційної групи для проїзду на окуповані території, неофіційно поїхали в Луганськ, щоб відзначити свято зі своїми родичами.

Поблизу села Голубовське Попаснянського району (територія, окупована так званими "казаками") їх затримали озброєні бойовики. Одного згодом відпустили, а інших двох (40-річного полковника податкової служби та 48-річного ревізора-інспектора) взяли в полон.

"Один із затриманих є суб’єктом оперативно-розшукової діяльності, тобто носієм таємної й цілком таємної інформації", - наголошує Москаль.

Він нагадав, що таким особам, а також тим, хто має допуск до державної таємниці, розпорядженням губернатора категорично заборонено виїжджати на окуповані території оскільки бойовики влаштовують полювання на працівників правоохоронних чи силових органів та представників державної влади України, котрих викрадають з метою подальшого обміну на затриманих в Україні терористів, для викупу чи отримання важливої інформації.

"Взяті в полон податківці прекрасно це знали, однак у порушення мого розпорядження і всупереч здоровому глузду таємно поїхали в Луганськ", - сказав Москаль, вказавши, що вже підняв питання про звільнення всіх трьох із органів фіскальної служби України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...