Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Козаченко: Слідчі за місяць не дізнались, хто виявив фейковий лист Мінюсту

Середа, 22 квітня 2015, 17:45

Голова департаменту Мін'юсту з люстрації Тетяна Козаченко здивована, що за місяць слідчі не мали інформації про те, що саме вона виявила підроблений документ щодо "люстраційної індульгенції" заступниці голови ДФС Києва Ганни Ігнатенко.

Про це Козаченко написала на своїй сторінці Facebook після допиту.

"Допит закінчився. Все було процесуально проведено коректно. Надала ДУЖЕ змістовні пояснення щодо виявлення І реакції Мін'юсту на фейковий документ", - повідомила вона.

"Дивно одне, що розслідуванню місяць, а за словами слідчого, вони не мали інформації, що документ був виявлений і наданий публічності саме через Департамент мною та Дмитром Димовим. І як таке можливо?" – обурилась вона.

"Ніхто не хвилюється чому керівник ГСУ, який керував в січні-лютому 13-14 рр. досі ним керує. А до мене прийшли аж додому на підставі папірця, який фактично мною і був виявлений", - додала вона.

"Що цивільних активістів гнобили правоохоронці взимку 13-14 рр, що їх адвокатів, які захищали людей і зараз супроводжують процедури очищення влади - "розслідують" одні й ті ж самі люди. От така ілюстрація до люстрації", - додала Козаченко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування