Бойовики нарощують сили під Широкиним, Кримським і не лише - ІС

Четвер, 23 квітня 2015, 11:51

Бойовики продовжують нарощувати свою тактичну групу, яка веде бої за Широкине.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук 23 квітня в Facebook.

"Відзначено перекидання 2-х груп бойовиків по 30-40 осіб транспортом, північніше Новоазовська й у район Жовтня. У самому Новоазовську, крім бойової техніки, яка вже діє на передовий у районі Широкиного й Безіменного, зосереджує резерв бронетехніки (14 одиниць, з них 5 танків)", - пише він.

У районі Новотошківки й блокпосту №29 відзначається прибуття 5-6 танків і 11 ББМ бойовиків.

Також зафіксовано перекидання контрольованою бойовиками частиною Бахмутської траси до Кримського 4-х 120-мм мінометів.

Відзначено перекидання через Єнакієве до Горлівки посиленої зведеної мотострілкової роти бойовиків (15 ББМ, включаючи 6 БМП-2, а також 4 танки типу Т-72БА).

Через Алчевськ і Стаханів на передові позиції бойовиків у районі Первомайська й Брянки вийшла ще одна бронегрупа з 7 одиниць ББМ.

На напрямку Станиці Луганської терористи розгорнули свіжий піхотний підрозділ (80-90 осіб), проводячи ротацію своїх підрозділів. Більша частина "змінюваних" підрозділів перекидається в Луганськ.

"Відзначено перегрупування бойової техніки. Бойовики інтенсивно обладнують нові вогневі позиції на передньому краї й дрібними партіями по 2-3 од., переважно в темний час доби, перекидають на них бронетехніку)", - додає Тимчук.

Крім того, на Приморському напрямку бойовики продовжують активно використовувати БПЛА, упродовж доби зафіксовано щонайменше 6 прольотів "безпілотників".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News