Порошенко на Миколаївщині: спостерігатиме за навчанням десантників

Субота, 25 квітня 2015, 12:04

Президент Петро Порошенко прибув на 235-й загальновійськовий полігон "Широкий лан" на Миколаївщині.

Про це Порошенко повідомив у своєму Твіттері.

У ході візиту президент спостерігатиме за ходом навчань військовослужбовців високомобільних десантних військ, у яких візьмуть участь понад 3 тисячі військовослужбовців та понад 400 одиниць бронетехніки та авіації.

Фото - НикВести
 

Як повідомила речник високомобільних десантних військ України Олена Купленнікова, участь у навчаннях яких візьмуть 79-я і 95-я окремі аеромобільні бригади, а також один батальйон 25-ї повітряно-десантної бригади.

Під час навчань планується відпрацювання наступальної операції, в тому числі рейд водою, а також відпрацювання підтримки авіацією і коректування артилерії.

Як повідомили у прес-службі президента,  під час проведення навчань Порошенко випробував на ходу броньований автомобіль "Спартан", переїхавши до одного з командних пунктів.

Під час рейдових дій військовослужбовці відпрацьовували заходи зі знищення об'єктів противника, поповнення запасів боєприпасів та матеріально-технічних засобів, які були доставлені літаками військово-транспортної авіації, порятунок екіпажу в умовах бойових дій.

Також були проведені навчання з тактики введення бою з застосуванням авіаційної та наземної техніки, важкої артилерії.

Крім того, повітряний десант відпрацьовував операцію із захоплення мосту через річку Березань та знищення підрозділів НЗФ, що обороняють переправу, захоплення плацдарму на другому березі річки.

Українська правда, Укрінформ, НикВести

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування