У Києві дві станції метро "мінували", міліція евакуювала пасажирів

Субота, 25 квітня 2015, 12:18

У Києві через отримання інформації про загрозу вибуху було припинено рух на станціях метро "Поштова площа" та "Контрактова площа".

Як повідомили у прес-центрі столичного метрополітену, станції було зачинено для входу та виходу пасажирів, поїзди слідували повз станції без зупинки.

У результаті проведеної правоохоронними органами перевірки на станції вибухонебезпечних предметів не виявлено.

"Роботу станцій "Поштова площа" та "Контрактова площа" відновлено. Київський метрополітен працює у штатному режимі. Рух поїздів здійснюється відповідно до графіка", - повідомили у метрополітені. 

Як зазначили у столичному управлінні МВС, зі станції метро "Контрактова площа" було евакуйовано близько 80 пасажирів, зі станції "Поштова площа" – 19 пасажирів.

"О 9:54 на спецлінію "102" зателефонував невідомий і повідомив, що у приміщенні станції метро "Поштова площа" та "Контрактова площа" закладено вибухівку", - зазначили в МВС.

"Правоохоронці вживають усіх необхідних заходів, спрямованих на встановлення особи, яка повідомила про замінування. В подальшому на "жартівника" чекає відповідальність згідно Кримінального кодексу України – до 8 років позбавлення волі" ,- зазначили  в міліції. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування