В Троїцькому напроти позицій сил АТО вишикувалися ворожі танки

Понеділок, 27 квітня 2015, 12:10

В Троїцькому на Луганщині напроти позицій сил АТО демонстративно вишикувався ворожий танковий взвод.

Про це на своєму сайті повідомляє у понеділок голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, близько 11.30 27 квітня напроти опорних пунктів українських військових із боку окупованого Калинового вишикувався ворожий танковий взвод. Зараз бойові дії в районі Троїцького не ведуться, зазначає губернатор.

Також зазначається, що в неділю увечері бойовики з боку Веселої Гори (населений пункт, окупований "ЛНР") кілька разів обстрілювали місто Щастя зі зброї різного виду, включаючи зенітні установки, автоматичні гранатомети та кулемети. Близько 18-ї години внаслідок одного з обстрілів зайнялися дві дачі в кооперативі "Ягідка".

Крім того, одна з гранат, випущених із автоматичного гранатомета, влучила в житловий 3-поверховий будинок по вул. Гагаріна. На щастя, обійшлося без постраждалих серед мирних мешканців. Інформації про поранених чи загиблих військових також немає. У понеділок зранку в місті тихо.

Крім Щастя бойові дії велися ще в кількох населених пунктах на лінії розмежування вогню. На околицях Кримського поблизу протитуберкульозного диспансеру увечері і вночі неодноразово виникали перестрілки між нашими силовиками та бойовиками.

У понеділок після 11-ї години в Кримському чути відголоски вибухів, що лунають із Бахмутки в районі с.Жолобок (яке окуповане російськими регулярними військами) та нашого 29-го блокпосту.

Троїцьке (Попаснянський район біля Дебальцевого) вночі кілька разів обстріляли з мінометів та стрілецької зброї. Одна з мін вибухнула на фермерському господарстві, завдавши незначних пошкоджень господарським спорудам.

У решті традиційно гарячих точок області дотримувався режим тиші, зазначають в адміністрації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування