Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В СБУ кажуть, що отримали нові докази злочинів "Терези"

Середа, 29 квітня 2015, 16:22

Служба безпеки отримала дані, які підтверджують причетність громадянки Росії Лариси Чубарової з позивним "Тереза" до допитів та катувань військовослужбовців ЗСУ та мирних мешканців Донецької області.

Про це у середу повідомляє прес-центр СБУ.

 "Тереза". Фото СБУ

Після оприлюднення СБУ фотографії терористки відгукнулися нові свідки її злодіянь, які вона чинила на території Донецької області стосовно українських військовослужбовців та звичайних громадян, сказано в повідомленні.

За словами радника голови СБУ Маркіяна Лубківського, дає результат гаряча лінія СБУ.

"На мою думку, враховуючи тяжкість звинувачень, "Тереза" варта усіх незаконно утримуваних українців, в т.ч. і шановної Надії Савченко!", написав він у Facebook.

Враховуючи уже одержані результати, а також з метою повного та всебічного розслідування усіх епізодів злочинної діяльності Чубарової, Служба безпеки ще раз закликала громадян, які постраждали від дій керованої російськими српецслужбами "Терези", давати свідчення за телефоном та адресою електронної пошти:

0-800-501-482 callcenter@ssu.gov.ua

Як відомо, 7 квітня СБУ повідомила про затримання у Харкові ймовірного організатора вибухів у місті, в тому числі підриву стели на проспекті Правди, – 45-річної громадянки Росії, прибічниці терористів на прізвисько "Тереза".

8 квітня 2015 року у відношенні "Терези" відкрито кримінальні провадження за ст. 110 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу.

Цього ж дня рішенням Київського районного суду міста Харкова стосовно неї обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...