Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затриманий за держзраду екс-депутат Криму назвав себе героєм України

Четвер, 30 квітня 2015, 13:19

Колишній депутат Криму Василь Ганиш, обвинувачуваний у держзраді , на засіданні суду оголосив себе героєм України.

Про це у своєму Facebook написав заступник глави Комітету із прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин українського парламенту Георгій Логвінський.

"Цікавий факт, що під час засідання Ганиш оголосив себе героєм України й самозабутньо розповідав, що насправді він був затятим супротивником референдуму й голосував проти його проведення! Але за даними, опублікованим на сайті Ради Криму http://www.rada.crimea.ua/ua/news/17_03_2014_1) серед депутатів, що голосували тоді, було 85 голосів " за" незалежність Криму, даних про те, що хоч один проголосував "проти" немає, що, м'яко кажучи, ставить під сумнів слова затриманого", - написав Логвинский.

"Прошу громадськість приєднатися і якщо хтось має інформацію, ЯК саме голосував наш "герой", писати в коментарях або в повідомлення сторінки й додавати відповідні матеріали", - додав він.

Задержанному вчера бывшему депутату Крыма г-ну Ганышу по решению Печерского суда избрана мера пресечения в виде лишения ...

Posted by Георгий Логвинский on 29 квітня 2015 р.

При цьому він додав, що на засіданні був присутній депутат від коаліції Паламарчук, який, за словами Логвінського "намагався сприяти Ганишу".

Паламарчук є депутатом від БПП.

Як відомо, у середу Ганишу за рішенням Печерського суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування