Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кадиров заявив, що просив Путіна про відставку

Четвер, 30 квітня 2015, 18:22

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що просив президента РФ Володимира Путіна про свою відставку.

Про це заявив він в інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва".

"Молодь зростає. Цей регіон більше підтримує федеральний центр, ніж всі інші регіони. Ви думаєте, мені легко? Я кажу, я із задоволенням 20 разів просив, щоб мене відпустили", - сказав Кадиров.

Кадиров заявив, що не чіплявся за цю посаду

"Бути главою республіки - це дуже відповідальна робота перед Всевишнім, перед народом, перед президентом. Я цю посаду не просив. Я за цю посаду ніколи не чіплявся. Я просив і сьогодні прошу, я із задоволенням готовий покинути. У нас є хороша команда" , - сказав Кадиров.

Між тим він зазначив, що поки очолює республіку, буде захищати і відстоювати права регіону та його жителів.

"Але поки я тут я буду захищати права регіону, права народу. Краще я постраждаю, ніж мій народ", - уклав Кадиров.

Раніше Reuters писав, що Кадиров становить для Путіна певний ризик. Путін дав Кадирову велику самостійність у діях, однак, як зазначають оглядачі, Кадиров перейшов межу.

"Якщо Путіну вдасться поставити Кадирова на місце, то це значно посилить його позиції в очах найближчого оточення, чого він зараз дуже потребує", - сказав Саратов, який був старшим радником президента Єльцина.

Нагадаємо, російське слідство оголосило виконавцем і організатором вбивства опозиційного політика Бориса Нємцова чеченського військового з батальйону "Північ") який служить Кадирову) Заура Дадаєва. Спочатку він зізнався в цьому вбивстві, проте пізніше заявив, що зробив це під тиском.

Діти Нємцова вимагали від суду допитати Кадирова, той дав згоду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування