Кадиров погодився дати свідчення у справі Нємцова

Четвер, 30 квітня 2015, 14:53

Глава Чечні Рамзан Кадиров погодився дати свідчення у справі про вбивство Бориса Нємцова.

Про це він сказав в інтерв'ю радіостанції "Говорить Москва".

"Я готовий дати свідчення із задоволенням. Які проблеми. Якщо тим більше вимагають діти. Якщо доведуть, що вбив Заур Дадаєв, то нехай він посидить у в'язниці строк, який йому призначить суд. Якщо людина скоює злочин, то вона має нести за це відповідальність", - сказав Кадиров.

Тим часом глава Чечні зазначив, що йому цікаво дізнатися, які саме питання виникли до нього у адвокатів Бориса Нємцова.

Також Кадиров назвав убитого політика "п'ятою колоною".

"Мені цікаво, що вони говорять, як вони кажуть, чому у них до мене питання. Вони кажуть, що нібито Кадиров колись сказав Нємцову, а я не пам'ятаю цього. Просто Нємцов, решта, та п'ята колона, коли їх починають забувати , то вони відразу про мене згадують, щоб певна населення Росії заговорило про Кадирова, щоб вони були наплаву", - сказав Кадиров.

Крім глави Чеченської республіки захисники Вадим Прохоров і Ольга Михайлова наполягають на допиті депутата Держдуми Адама Делімханова та заступника командира батальйону "Північ" Руслана Геремеева.

Клопотання в інтересах чотирьох дітей убитого в лютому Бориса Нємцова адвокати подали старшому слідчому з особливо важливих справ при голові Слідчого комітету Росії Ігорю Краснову.

Нагадаємо, Бориса Нємцова застрелили пізно ввечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту недалеко від Кремля. У справі проходять п'ять чоловік.

Раніше Басманний суд Москви продовжив утримання під вартою передбачуваного виконавця вбивства Бориса Нємцова до кінця серпня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News