Медведєв "цінує", що МЗС України стежить за його відвідинами Криму

Четвер, 30 квітня 2015, 21:33

Російський прем'єр Дмитро Медведєв заявив, що "цінує", що український МЗС "стежить за його переміщеннями та цікавиться розвитком російського Криму".

Про це глава російського уряду заявив у своєму Facebook.

"Ціную, що український МЗС стежить за моїм пересуванням країною і цікавиться розвитком російського Криму. Думаю, російський МЗС теж може коментувати поїздки українського керівництва у Львівську або Харківську області", - заявив він.

 

Як відомо, Міністерство закордонних справ України направило ноту протесту російській стороні у зв'язку із неузгодженим візитом російського прем'єра Дмитра Медведєва в Крим.

27 квітня голова уряду РФ Дмитро Медведєв здійснив узгоджений з українською стороною візит на тимчасово окуповану Росією частину території України – Автономну Республіку Крим.

"Цей візит, як і попередні подібні поїздки посадових осіб Росії на тимчасово окуповану територію України МЗС України розцінює як умисні дії, спрямовані на подальше свідоме загострення двосторонніх відносин і демонстрацію неповаги до норм міжнародного права", – заявили в МЗС. 

МЗС вимагає припинити такі візити та невідкладно пояснити причини таких дій російської сторони.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування