Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль про "референдум": Люди піддались пропаганді ПР

Понеділок, 11 травня 2015, 15:03

Проведення "референдуму" 11 травня 2014 року на території окупованого Донбасу ініціювала Партія регіонів, щоб шантажувати центральну владу й виторгувати собі преференції.

Про це заявив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль. 

"Рік тому відбувся сумнозвісний "референдум" про самостійність так званої "ЛНР". "Референдум" ініціювала Партія регіонів, щоб шантажувати центральну владу й виторгувати собі преференції", - заявив він.

"Саме "референдум" став приводом, який Росія використала для введення своїх військ в Україну й допомоги терористам зброєю та боєприпасами. Жодних підстав для розділення Донбасу — релігійних, етнічних чи будь-яких інших — не було й немає. Це єдиний регіон, у якому проживає один народ", - додав Москаль.

"Люди, піддавшись пропаганді Партії регіонів, зробили величезну дурницю. Частина їх навіть на окупованих територіях зрозуміла, що втягнула себе, своїх рідних, свою країну у війну з усіма її жахливими наслідками. А частина, на жаль, не зрозуміла досі навіть на контрольованій Україною території Донбасу", -  підсумував глава ОДА.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування