У річницю псевдореферендумів бойовики чотири години не стріляли

Понеділок, 11 травня 2015, 19:27

У понеділок бойовики чотири з половиною години дотримувалися режиму тиші.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з інформацією, розпочинаючи з 5.34 і до 10.19 у зоні АТО не пролунало жодного пострілу.

"Також, чи не вперше вони не використовували зброї калібрів, заборонених Мінськими домовленостями", - зазначили у прес-центрі АТО.

Водночас, відповідно до інформації, на Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї та гранатометів стріляли по Широкиному. На Донецькому – вели вогонь по шахті Дутовка, Піскам та Красногорівці.

"На Луганському - бандити стріляли з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї по Новотошківському та Щастю. У Сокільниках працював снайпер", - додали у прес-центрі АТО.

Як відомо, 11 травня 2014 року, рівно рік тому, у Донецькій області був проведений так званий референдум про створення "ДНР".

Під час голосування людям дозволялося робити вибір за кількох осіб, були зафіксовані вкидання кількох "бюлетенів" однією особою.

Не на всіх "дільницях" були списки, тому всім охочим давали можливість голосувати, незалежно від громадянства.

Німецький журналіст, наприклад, повідомив, що йому вдалося проголосувати шість разів. Також відомо, що голосування відбувались на вулицях.

Окрім того, СБУ оприлюднило розмову, що свідчила про участь Росії в координації проведення у східних областях України так званого "референдуму" зі створення "Донецької народної республіки" із заздалегідь відомими результатами.

Так, керівника руху "Русское единство" Баркашов з Росії радив лідеру незареєстрованої організації "Православний Донбас" Бойцову з Донецька сфальсифікувати результати опитування і написати, "що 89% за Донецьку народну республіку".

Схоже "голосування" відбулося і в Луганській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування