Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

ЗМІ повідомляють, що у Костополі стріляли у волонтерів. Міліція перевіряє

Понеділок, 11 травня 2015, 22:05

Міліція перевіряє інформацію про те, що 11 травня невідомі особи стріляли та кидали каміння у вікна на території ТОВ "Українська теплоізоляційна компанія" в Костополі.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління МВС в Рівненській області.

Правоохоронці встановили, що конфлікт виник між орендодавцем та орендарем.

"Суперечка між двома протилежними сторонами триває вже не один день, перший мітинг відбувся у п’ятницю, першого травня. Внаслідок сьогоднішніх подій до лікарні звернулися двоє чоловіків з діагнозом "травматичне поранення м’яких тканин лівої гомілки", - зазначили в міліції.

Згідно з інформацією, трьох учасників конфлікту доставили до районного відділу міліції.

Водночас місцеве видання "ЧаРівне.інфо" повідомило, що конфлікт стався, бо на підприємство "Українська теплоізоляційна компанія" у Костополі не пускають волонтерів, які там ремонтували техніку. На території підприємства знаходяться озброєні люди - була найнята охорона.

"Під час зустрічі волонтерів з керівниками підприємства стався конфлікт, тоді ж працівник охоронної фірми Руслан Мельничук дістав зброю, й почав стріляти у людей. В результаті сутички поранено 2 волонтерів", - повідомило видання.

 
 
 
 
 

Підтримати волонтерів, згідно з інформацією, прийшло близько 200 місцевих жителів. Міліція у ситуацію не втручалася.

Натомість директор підприємства Андрій Юзич наголошує, що місцеві партійці "Свободи" разом з волонтерами намагаються рейдерським способом захопити підприємство.

"Я кілька років безкоштовно надавав склади в оренду. Тепер ми знайшли інвестора, який займатиметься виробництвом альтернативного палива. А тому, усі так звані орендарі мають звільнити приміщення", - сказав він.

Волонтери ж в інформацію про інвестора не вірять і кажуть, що Юзич просто хоче заблокувати "роботу і підтримку армії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: