Мельничук пообіцяв не ховатися від правоохоронців

Вівторок, 12 травня 2015, 22:02

Народний депутат, екс-командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук заявляє, що не збирається ховатися від правоохоронців.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112.Україна", передає "Інтерфакс-Україна".

Мельничук заявив, що знаходиться в Києві і вдень у вівторок був у Верховній Раді.

"Я завтра йду до Верховної Ради на свій робочий день. Я не злякався... і готовий прийняти бій", - сказав він.

Коментуючи заяву Шокіна про те, що йому невідомо про місцезнаходження Мельничука, депутат заявив, що стосовно нього прокуратура вже тривалий час веде стеження і прослуховування телефонів, тому правоохоронці знають про його місцезнаходження.

Відповідаючи на запитання, які звинувачення пред'являє йому прокуратура, він заявив, що йому інкримінується "створення злочинного угруповання" на початку літа 2014 року.

"Тобто "Айдар" (створений у Луганській області після початку конфлікту на Донбасі добровольчий батальйон "Айдар", після реорганізації увійшов до Збройних сил України), створений на початку літа, не займався обороною держави, а займався бандитизмом. І у справі повинні пройти всі 400 осіб, бійців батальйону, яких викинули за штат, в тому числі поранені", - сказав Мельничук.

Як відомо, у вівторок генпрокурор Віктор Шокін зареєстрував у Верховній Раді подання про позбавлення депутатської недоторканності Клюєва та Мельничука.

За його словами, Мельничуку загрожує довічне ув'язнення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування