Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики оформлюють допомогу на території, підконтрольній Україні - ІС

Середа, 13 травня 2015, 10:59

Бойовики з формувань, дислокованих у районі Горлівки, Макіївки, Донецька, Алчевська, Луганська, масово оформлюють соціальну допомогу й виплати на території, підконтрольній українським владі.

Про це заявляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук 13 травня у Facebook.

Оформлюють вони їх як на себе, наприклад, через травму, нібито отриману "при роботі в шахті" або "на виробництві", так і на родину.

Тим часом, у Харцизьку й Торезі фіксують групи збройних "російських найманців" зі складу "розформованих" або зачищених "підрозділів", які нікому не підпорядковуються. Дані бойовики збиваються у банди, які займаються мародерством.

А в Луганську представники російського командування висловили "командуванню" місцевих терористів претензії щодо "нецільового використання моторесурсу переданої бойової техніки".

Перевезення вантажів і людей для приватних потреб представників бандформувань із використанням бойової техніки вже в "ЛНР" стала нормою, зазначає Тимчук.

Між тим, у районі Горлівки, у лісопосадці виявлено трупи двох "гвардійців ДНР". Обидва – з ножовими пораненнями, без зброї й спорядження.

А в районі Майорська місцеві бойовики організували "перевалочну базу" для поранених за допомогою служби "швидкої допомоги" (через спроби постійно атакувати українські позиції на цій ділянці терористи зазнають значних втрат), відзначає Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування