Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На окупованих територіях Донецької області знову немає зв'язку МТС

Середа, 13 травня 2015, 12:39

На окупованій території Донецької області перестав працювати мобільний зв'язок оператора "МТС".

 Про це "Острову" повідомили місцеві жителі. 

На даний момент відомо, що мережа недоступна Кіровському, у Ворошиловському, Будьонівському, Куйбишевському, Ленінському й районах Донецька, а також у Макіївці. 

Додзвонитися до жителів цих регіонів неможливо. 

У той же час на офіційному сайті "Мтс-Україна" повідомляється, що основною причиною обмежень зв'язку в Донецькій і Луганської областях є відсутність електроживлення на обладнанні, а також відсутність доступу до низки об'єктів у зоні бойових дій для проведення аварійних робіт або поповнення запасу пального на альтернативних джерелах живлення. 

"Фахівці "МТС Україна" роблять усе можливе для відновлення зв'язку в населених пунктах на сході України. У технічних центрах компанії організоване цілодобове чергування, моніторинг стану мережі здійснюється 24 години на добу 7 днів у тиждень. Тому більшу частину "позаштатних" ситуацій на мережі вдається вирішити оперативно, без обмеження надання послуг", - зазначається в повідомленні. 

Як повідомлялося раніше, 7 травня в окупованому бойовиками Донбасі пропав зв'язок МТС. Відсутність мобільного зв'язку в абонентів оператор "МТС" пояснив обривом волоконно-оптичної лінії зв'язку.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування