Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кіхтенко вважає, що Порошенко виніс йому догану незаслужено

Середа, 13 травня 2015, 17:24

Глава Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко не бачить причин для догани, оголошеної президентом Петром Порошенком за зрив будівництва фортифікаційних споруд в Донецькій області.

Про це він заявив у середу на зустрічі з активом Першотравневої райдержадміністрації в Мангуші, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За словами чиновника, всі роботи йдуть за графіком і будуть завершені до призначеного терміну – 25 травня.

"Ми абсолютно не випадаємо з графіка. Роботи організовані чітко... Хід робіт в Донецькій області виконується абсолютно в повному обсязі, і я не бачу причин для якихось таких оцінок. Значить, хтось дав таку інформацію. Я буду найближчим часом зустрічатися, думаю, всі ці питання будуть закриті", – заявив Кіхтенко.

За його словами, проблем з оплатою за проведені роботи також немає.

Кіхтенко не відповів, хто міг дезінформувати президента, наслідком чого стала догана.

"Є категорія писарів, які ставлять палички: ось тут виконані роботи, а тут не виконані, не вникаючи абсолютно в жодні процеси. Ніхто ж не вникав у те, то у нас найбільш трудомісткі роботи були зроблені наперед", – вважає Кіхтенко.

Нагадаємо, на засіданні РНБО 7 травня за зрив термінів будівництва оборонних рубежів країни догани отримали голови Донецької та Закарпатської обласних державних адміністрацій, Олександр Кіхтенко і Василь Губаль. У вівторок президент підписав ці догани.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування