Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голосування по ВРЮ і інші кадрові питання перенесли

Четвер, 14 травня 2015, 17:11

Фракції коаліції перенесли голосування по усіх кадрових питаннях на наступний вівторок 19 травня.

Про це повідомив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко по завершенні консультацій між членами коаліції, які тривали між пленарними засіданнями у четвер.

За його словами, було вирішено зібрати достатню кількість голосів коаліційних депутатів, як за кандидатури членів Вищої ради юстиції, так і голів антимонопольного комітету, рахункової палати та фонду держмайна, тому що "ненормально, коли недобитки Януковича підголосують до коаліції".

На запитання, чи залишається кандидатом на посаду голови Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв, а на ФДМ – Олег Білоус, Ляшко відповів: "Так. На посаду голову АМК – Терентьєв, а на ФДМ – Білоус".

"Хоча щодо Білоуса є суттєві зауваження у представників різних фракцій, і вони про це скажуть. Ми домовилися про те, що у вівторок будемо голосувати всі кадрові питання, голову ФДМ, і Антимонопольний комітет, і членів ВРЮ, і голову Рахункової палати"

Як відомо, голосування за двох з трьох членів ВРЮ мало відбутися у четвер, однак вранці стало відомо, що коаліції може не вистачити голосів. Виявилося, що Самопоміч і Радикальна партія голосувати відмовились, а у "Батьківщині" депутати голосуватимуть на валасний розсуд.

Як пізніше повідомив представник лідер фракції БПП Юрій Луценко, така ситуація склалася через торги за інші посади.

За джерелами "Української правди", фракція Ляшка претендує на голову Рахункової палати.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: