На Луганщині бойовики обстріляли житловий сектор

Субота, 16 травня 2015, 19:10

На Луганщині проросійські сепаратисти продовжують обстріл  населених пунктів.

Як повідомили у прес-центрі АТО, факти обстрілів фіксують спостерігачі української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

"У ніч на 16 травня незаконні збройні формування окремих районів Луганської області обстріляли житловий сектор н.п. Золоте - 4, Попаснянського району, Луганської області. Терористами було виконано близько 5 пострілів з гранатомету СПГ-9 осколковими гранатами", - зазначили у штабі.

Згідно з повідомленням, жертв та поранених немає.

"Характер і форма воронок на місці розривів свідчить про те, що постріли виконувалися з напрямку н.п. Молодіжне", - йдеться  у повідомленні.

"Регулярні обстріли проросійськими сепаратистами Золотого, у тому числі з застосуванням РСЗВ БМ-21 "Град", ведуться з 6 вересня 2014 року і вже призвели до людських втрат серед військових та цивільного населення.

Разом з тим в облуправлінні МВС зазначили, що за минулу добу бойовики з підконтрольної "ЛНР" території вили обстріли з зенітних установок, танків, БТР, гранатометів та стрілецької зброї.

"Внаслідок обстрілів поранення отримали двоє військовослужбовців ЗСУ та місцевий мешканець. Факти внесено до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України "Терористичний акт", - повідомили в МВС.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування