Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зустріч у "нормандському форматі" може відбутися у кінці травня - ЗМІ

Субота, 16 травня 2015, 19:17

Зустріч представників країн-учасниць "нормандського формату" у складі Франції, Німеччини, України та Росії на рівні заступників міністрів – політичних директорів МЗС може відбутися у кінці травня у Парижі.

Про це повідомило дипломатичне джерело, наближене до переговорного процесу.

"Я не виключаю, що зустріч на рівні заступників міністрів – політдиректорів МЗС країн-учасниць "нормандського формату" може відбутися за два тижні, у кінці травня в Парижі", - зазначив співрозмовник агентства.

За його словами, така можливість обговорюється, проте про точну дату говорити зарано.

"Йдуть обміни думками, уточнюються деталі по позиціям сторін, очікуються результати роботи робочих груп тристоронньої контактної групи, які планували зустрітися наступного тижня у Мінську", - сказав дипломат. Він також додав, що як тільки сторони остаточно узгодять порядок денний можливої зустрічі, про неї одразу буде офіційно заявлено.

Раніше ряд ЗМІ поширив інформацію з посиланням на директора генерального департаменту з політичних питань та питань безпеки МЗС Франції Ніколя де Рів'єра, що зустріч на рівні заступників міністерств "нормандської четвірки" повинна пройти у кінці травня, "ймовірно" у Парижі.

Укрінформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування