У рідному місті затриманих російських військових пройшла акція протесту

Понеділок, 18 травня 2015, 18:52

У понеділок вранці біля контрольно-пропускного пункту колишнього Тольяттинського військового училища, а зараз військової бази 3-й бригади ГРУ, пройшла акція протесту з вимогою вивести російські війська з України.

Акція почалася о 10 годині ранку і тривала не більше 20 хвилин, повідомляє російська служба Бі-бі-сі.

Близько десяти осіб, підійшовши до контрольно-пропускного пункту військової бази, почали вигукувати антивоєнні гасла і спробували розгорнути плакати.

Учасники вимагали виведення російських військ з України.

Приїхала поліція та розігнала акцію протесту, однак нікого з протестувальників не затримали.

Мітингувальники відмовилися назвати ЗМІ свої імена та прізвища.

Як розповів один з учасників акції, прийти до військової бази їх змусило повідомлення про затримання в Україні російських спецназівців, військових 3-й бригади ГРУ.

Нагадаємо, російські спецназівці потрапили в полон, коли у складі диверсійно-розвідувальної групи намагалися захопити стратегічний міст в районі н.п. Щастя.

Один з військових РФ - Олександр Александров, сержант з третьої бригади спецназу в Тольятті (РФ), контрактник, служить з 12 грудня 2012 року. Він розповів про те, що група базувалася в Луганську.

Другий - капітан Євген Єрофєєв родом з Куйбишева.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що російських військових на Донбасі не було і немає, а питання про перевірку інформації щодо затримання спецназівців потрібно адресувати не в Кремль, а в Міноборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування