Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під час отримання хабара затримано голову районної ради міста Кривий Ріг

Вівторок, 19 травня 2015, 00:48

За видачу дозвільних документів підприємцю, на розміщення торгівельних кіосків в Дзержинському районі міста, чиновник зажадав 60 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

18 травня, у службовому кабінеті працівниками Департаменту боротьби зі злочинами у сфері економіки МВС України, при передачі дозвільних документів на встановлення МАФів, затримано голову Дзержинської районної ради м. Кривий Ріг.

"За вказівкою хабарника, гроші були перераховані на банківський рахунок брата його дружини. Це не допомогло зловмиснику уникнути відповідальності", – заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За словами очільника МВС, під час санкціонованого обшуку, в службовому кабінеті, вилучено великий арсенал холодної та вогнепальної зброї.

Генеральною прокуратурою України відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) .

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

ПРОДОЛЖАЯ ПУБЛИЧНЫЙ ПАРАД ВЗЯТОЧНИКОВ..Кривой рог. Сегодня задержали главу Дзержинского районного совета г. Кривой р...

Posted by Arsen Avakov on 18 травня 2015 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування