З родичами російських спезназівців зв’язатися не вдається - СБУ

Вівторок, 19 травня 2015, 01:32

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський намагався зателефонувати родичам затриманих на Луганщині російських військових, але телефони не відповідають.

Про це Лубківський повідомив на свої сторінці у facebook.

"Перелякані, здивовані, жалю гідні чи жалюгідні...Щойно сержанту лікарі врятували ногу - на ранок треба було б уже ампутувати... Переливають кров і плазму...Спробував додзвонитися до рідних Алєксандрова - телефони мовчать. І Росія мовчить...", - написав він.

Йду із шпиталю...Ось такі вони, представники "легендарного" російського спецназу... капітан Єрофєєв і сержант Алєксан...

Posted by Markian Lubkivskyi on 18 травня 2015 р.

Як відомо, російські спецназівці потрапили в полон, коли у складі диверсійно-розвідувальної групи намагалися захопити стратегічний міст в районі н.п. Щастя.

У Росії і у бойовиків заявили, що вони є співробітниками "народної міліції "ЛНР".  Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що російських військових на Донбасі немає, а питання про перевірку інформації із затримання спецназівців потрібно адресувати не в Кремль, а в Міноборони.

В свою чергу міноборони Росії називає затриманих в Україні працівників ГРУ "колишніми військовими", і просить їх звільнити.

У рідному місті затриманих пройшла акція протесту з вимогою вивести російські війська з України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування