Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Росії на Донбас прибуло одразу кілька груп найманців

Вівторок, 19 травня 2015, 08:15

Через кордон з РФ на Донбас для підкріплення бойовиків прибуло кілька груп найманців - всього до 250 чоловік у складі кількох "підрозділів".

Про це повідомляє лідер "Інформаційного спротиву", народний депутат Дмитро Тимчук.

"Терористи проводять ротацію своїх підрозділів на низці ділянок приморського (Маріупольського) напрямку. Помічено прибуття з півночі і через кордон з РФ відразу декількох груп російських найманців (всього до 250 чол. у складі кількох "підрозділів")", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Також він зазначив, що зафіксовано автоколону з 12 одиниць між Лутугине і Червоним Променем. У складі колони - кілька одиниць інженерної техніки (1 полкова землерийна машина ПЗМ-2, 2 інженерні розвідувальні машини ІРМ, 1 БАТ-2 і 1 військовий екскаватор Е-305). Автоколона попрямувала в район Дебальцевого.

На трасі Донецьк - Луганськ в районі Єнакієвого (поворот на Шахтарськ) зафіксовано колона з 4-х ретельно задрапірованих трейлерів (за попередніми даними, здійснювалося перевезення зенітних ракетних комплексів типу ЗРК ТОР-М1) і 3-х вантажівок, у супроводі 2 БТР-80 .

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Для обстрелов позиций украинских войск и гражданских объектов...

Posted by Dmitry Tymchuk on Monday, May 18, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування