Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики вели обстріл по всіх напрямах, використовували танки та запальні боєприпаси

Середа, 20 травня 2015, 07:10

Починаючи з 18:00 19 травня бойовики продовжили обстрілювати українські позиції і мирні населені пункти, використовуючи танки, артилерію, міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і іншу зброю.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Луганському напрямку злочинці стріляли з зенітних установок, мінометів і гранатометів по Щастю, Гранітному, Трьохізбенці, Кримському. Зокрема двічі вночі обстрілювали з мінометів безпосередньо само місто Щастя.

У напрямку Авдіївки бойовики неодноразово з різних видів озброєння обстрілювали Золоте, Кірове, Катеринівку, Попасну, Ленінське та Майорськ.

На Донецькому напрямку з мінометів і забороненої артилерії злочинці вели вогонь по Верхньоторецькому, Піскам, шахті Бутівка, Новоласпі. По Опитному і Піскам стріляв танк. Близько опівночі бойовики били по Піскам вже з 120 мм. мінометів, використовуючи запальні боєприпаси.

В районі Маріуполя загарбники продовжили обстрілювати Широкино. Злочинці використовували танк, міномети, гранатомети. Також стріляли снайпери.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора загарбники продовжили обстрілювати наші позиції та мирні населені пункти, ви...

Posted by Прес-центр АТО on 19 Май 2015 г.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування