Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС встановило особи 20 терористів, які торік захоплювали Маріуполь

Субота, 23 травня 2015, 03:07

В мережі опубліковані імена та фото 20 учасників банди, яка захоплювала адміністративні будівлі, грабувала банки і автосалони в Маріуполі.

Імена та фото терористів опублікував на своїй сторінці в facebook начальник Донецької обласної міліції В'ячеслав Аброськін.

Аброськін заявив, що встановлені всі члени злочинної групи, які в травні 2014 року захоплювали адміністративні будівлі в Маріуполі.

"На сьогодні особистості кожного встановлені, одні - затримані, а інші - втекли на непідконтрольну України територію Донецької області", - зазначив він.

Керівником банди був Борисов Андрій, 1984 року народження, житель Володарського району, який оголосив себе "комендантом Маріуполя на прізвисько Чечен".

Зараз Борисов знаходиться в Донецьку, виконує "доручення" ватажка бандформування "ДНР" Олександра Захарченко. Бере участь у розподілі військової техніки, яка надходить з Російської Федерації. Особисто керує диверсійно-розвідувальними групами, бере участь у розробці "плану штурму Маріуполя", повідомив Аброськін

Год назад эта шайка проходимцев под предводительством «коменданта» Борисова творила беспредел в Мариуполе. На сегодня ли...

Posted by Vyacheslav Abroskin on 22 травня 2015 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування