У Авакова заявили, що Чеботар навіть не радник

Субота, 23 травня 2015, 21:55

Звільнений з посади заступника міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар не обіймає посаду радника глави МВС.

Про це йдеться у відповіді Департамента кадрового забезпечення МВС України, пише "Телекритика".

"Станом на 18 травня 2015 року Чеботар Сергій Іванович не є радником Міністра внутрішніх справ України", - йдеться у тексті відповіді за підписом начальника департаменту Віктора Слівінського.

 

Як відомо, 5 травня нардеп від БПП  Дмитро Добродомов заявив, що після відставки Чеботар став радником міністра внутрішніх справ.

"Нічого не змінилося. Після скандалу Сергій Чеботар, нібито, звільнився з посади заступника міністра МВС, але він продовжує сидіти в тому ж кабінеті і курирувати всі ті ж питання і схеми, якими займався до цього, але вже в якості радника Авакова", - заявив Добродомов.

13 травня заступник глави МВС Сергій Чеботар заявив, що йде у відставку через "систематичне цькування у вигляді замовних публікацій" у ЗМІ.

Біля будинку Чеботаря в c.Лісники напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Як стверджують журналісти, нападниками виявились зять Чеботря Олег Поліщук та його бізнес-патнер Сергій Гаврилко.

Про причетність Чеботаря до корупційних схем повідомлялося ще у 2014 році.

13 травня у Верховній Раді група народних депутатів зареєструвала проект постанови про звільнення голови МВС Арсена Авакова через скандал із Чеботарем.

Нардепи заявили, що хочуть відставки Авакова навіть попри відставку його заступника Чеботаря.