Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нічним вовкам" не дали землю в Криму, Хірург образився

Понеділок, 25 травня 2015, 07:45

Лідер "Нічних вовків" викликав на дуель колишнього "народного мера" Севастополя. Приводом стало питання власності на землю, яку байкерам видала окупаційна влада.

Про це повідомляє газета "Коммерсант"

Йдеться про ділянку біля гори Гасфорта, яка розпорядженням від 12 травня мала дістатися байкерам за мінімальну плату - 0,1% від вартості в 1,4 млрд рублів. Питання було винесене на засідання "Законодавчих зборів Севастополя", де Чалий запропонував обговорити виділення землі на громадське обговорення і вказав, що мова йде про унікальний природний об'єкт, до того ж з природоохоронною зоною.

"Депутати" рекомендували "владі" Севастополя анулювати призупинений договір від 12 травня і розробити концепцію розвитку території в районі гори Гасфорта, включаючи містобудівну та природоохоронну документацію, та забезпечити проведення по ним публічних слухань.

У відповідь байкери 23 травня під'їхали до будівлі міського парламенту, викликали Чалого, а Залдостанов запропонував спікеру "дуель на будь-якій інформаційній площадці", щоб дати відповідь на "його брехню і некомпетенцію". Чалий до байкерів не вийшов, а в його оточенні пояснили, що "Нічні вовки" приїхали до "Законодавчих зборів" в його вихідний день.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...