Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк просить АМКУ за 3 місяці розібратися з резонансними справами

Понеділок, 25 травня 2015, 14:53

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк попросив нове керівництво Антимонопольного комітету протягом трьох місяців закінчити розслідування кількох резонансних справ для міжнародних інвесторів.

Про це передає "Інтерфакс-Україна".

"Для того, щоб мати міцний ґрунт під ногами, щодо цих найбільш чутливих справ провести технічні консультації з Єврокомісією. Вони дадуть, можливо, свою неформальну позицію – це правильне розслідування або неправильне, воно відповідає європейським стандартам або не відповідає", - сказав він.

За словами Яценюка, завершення цих чутливих для міжнародних інвесторів справ, дозволить Антимонопольному комітетові бути незалежним у будь-якому іншому розслідуванні, яке він почне.

Яценюк доручив керівництву Антимонопольного комітету зустрітися з керівництвом українських бізнес-асоціацій, американської асоціації підприємців і європейської бізнес-асоціації і обговорити прозоре і чесне завершення розслідування, яке зараз проводить Антимонопольний комітет.

"Треба менше говорити, а довести розслідування до кінця, щоб переконати, що у нас є нова антимонопольна політика разом із новим головою Антимонопольного комітету",  - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування