Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За добу в зоні АТО загинув 1 боєць, 8 дістали поранення - штаб

Середа, 27 травня 2015, 12:46

За останню добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий, 8 дістали поранення.

Про це на традиційному брифінгу в середу розповів речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових 1 українських військових загинув, ще 8 наших побратимів отримали поранення", - сказав Мотузяник.

Мотузяник зазначив, що найбільш складною залишається ситуація на донецькому напрямку:

"Бої в районі аеропорту не припиняються – під ворожим вогнем наші позиції у Пісках, Авдіївці та Мар’їнці. Не вщухає вогонь противника і на околицях Горлівки. Також наші позиції у Волноваському районі двічі були обстріляні з реактивних установок "Град", - сказав речник АТО.

 ситуація в зоні АТО на 27 травня. для збільшення - клікнути

Він зазначив, що на маріупольському напрямку тривають перестрілки у селі Широкине.

Окрім активного використання 122-мм гармат, 120-мм мінометів, роботи снайперів, на цій ділянці противник здійснив обстріл наших позицій зі 152-мм САУ. Це та інше важке озброєння бойовики ховають в окупованій Саханці. З зв’язку з загрозою життю наших військовослужбовців сили АТО відповіли бойовикам влучним вогнем.

На Луганському напрямку, за даними штабу АТО, активні бойові дії велися практично на всій лінії зіткнення – від Золотого до Станиці Луганської.

"Найбільш складна ситуація – в околицях окупованого Первомайська та поблизу Бахмутської траси, де бойовики шукають слабкі місця в нашій обороні. Через обстріли бойовиків руйнуються житлові будинки, мирне населення також у небезпеці", - зазначив Мотузяник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...