Проти журналістів, які писали про Курченка, відкривають кримінальні справи - Геращенко

Четвер, 28 травня 2015, 00:38

Міліція почала кримінальні справи за фактом розміщення на сайтах "Наші Гроші" та "Інсайдер" матеріалів про можливі махінації Сергія Курченко.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко із посиланням на пост Олекси Шалайського.

"Така собі слідча Бориспільського райвідділу на прізвище П'янило почала кримінальне провадження за фактом розміщення на сайті "Наші Гроші" статті про розкрадання коштів компанією "Фінпромгаз", що має, за деякими даними, відношення до Сергія Курченко", - йдеться в повідомленні.

За даними Геращенко, такий же лист від слідчого отримав і редактор порталу "Інсайдер" Сергій Щербина.

"Виходячи з листа слідчого, кожен журналіст, який пише про нанесення збитків державі тією чи іншою компанією, може бути притягнутий до кримінальної відповідальності за ст.192. КК "Заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою", що є, в даному випадку, повним маренням!", - заявив Геращенко.

Проти журналістів, які писали про Курченка, відкривають кримінальні справи

Він зазначив, що цей факт - "приклад кричущої некомпетентності або корумпованості слідчого або того, хто незаконно мав на нього тиск".

Радник глави МВС також заявив, що цей факт не залишиться безкарним.

"Всі необхідні рішення для перевірки і притягнення до відповідальності винних посадових осіб Бориспільського райвідділу міліції і безпосередньо слідчого П'янило - Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим прийняті", - підкреслив Геращенко.

Він також пообіцяв опублікувати результати розслідування найближчим часом.

Час назад Алекса Шалайский опубликовал пост о том, что некая следователь Бориспольского райотдела милиции по фамилии Пь...

Posted by Антон Геращенко on 27 Май 2015 г.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування