Володимир Кара-Мурза залишається у важкому стані

Неділя, 31 травня 2015, 02:32

Стан Володимира Кара-Мурзи важкий, але є позитивна динаміка.

Про це пише "Дождь".

Головлікар Першої міської лікарні Олексій Свєт розповів про стан Кара-Мурзи-молодшого.

"Стан дійсно важкий, у нас є деяка позитивна динаміка, але в таких випадках, знаєте, давайте помовчимо", - сказав Свєт.

Він також підтвердив, що у родичів Кара-Мурзи-молодшого були прохання провести деякі аналізи, але були перешкоди технічного характеру, які полягали у необхідності дотримати процедуру.

Напередодні, 29 травня, Свєт повідомив, що Кара-Мурза молодший нетранспортабельний, і його будуть лікувати в Міській Клінічній лікарні №1 імені Пирогова.

"Ми відповідаємо за хворого, у нас йде міжнародний консиліум. Звичайно, ми будемо відповідати. Хворого лікуємо ми, і ми відповідаємо за хворого. І це блискуче підтвердили наші зарубіжні колеги, які сказали, що ми оснащені краще, ніж вони", - сказав він.

За словами Кара-Мурзи-старшого, у його сина діагностували гостру ниркову недостатність, викликану підвищеною інтоксикацією. Підвищена інтоксикація, у свою чергу, викликала гіпоксію мозку.

Як відомо, російського тележурналіста і публіциста Володимира Кара-Мурзу, причетного до створення фільму "Сім'я" про главу Чечні Рамазана Кадирова, госпіталізували 26 травня.

Кара-Мурза-молодший втратив свідомість в Російському агентстві правової та судової інформації (РАПСІ). Його доставили в Науковий центр серцево-судинної хірургії імені Бакулєва. Однак там стан Кара-Мурзи погіршувався, він почав впадати в кому - і його направили в лікарню імені Пирогова.

24 травня "Открытая Россия" Михайла Ходорковського виклала фільм про Кадирова "Сім'я". Володимир Кара-Мурза - один з тих, хто робив фільм.

Між тим, Рамзан Кадиров у своєму Інстаграм анонсував вихід фільму зі своєю участю з назвою "Хто не зрозумів, той зрозуміє".

Політолог Станіслав Бєлковський на сайті "Открытой России" з приводу цього висловив думку, що Кадиров натякає на те, що готовий знищити всіх творців фільму ''Сім'я ''.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News