Єфремову продовжили домашній арешт

Вівторок, 5 травня 2015, 19:15

Запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення 3,6 млн грн застави колишньому голові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову продовжено до 1 липня.

Про це повідомив адвокат Єфремова Олександр Мельников, передає УНІАН.

Мельников пояснив, що запобіжний захід раніше був встановлений до 14 квітня, потім був продовжений до 1 травня.

"Зараз продовжено до 1 липня", - сказав адвокат і додав, що відповідне клопотання прокурора задовольнив суд наприкінці квітня.

Мельников уточнив, що мова йде про кримінальне провадження, що стосується зловживання службовим становищем.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали Олександра Єфремова 14 лютого в Києві. Йому оголосили підозру у службових зловживаннях та службовому підробленні.

У ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом організації та проведення 16 січня 2014 року голосування у Верховній Раді за так звані "диктаторські закони", Генпрокуратурою 14 лютого 2015 року Єфремову було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу, тобто у зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин та службовому підробленні.

Печерський райсуд Києва 16 лютого обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення 3,6 млн грн застави. 17 лютого Єфремова після внесення застави відпустили.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News